PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g

PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při... více informací »
PROBIO Ječné kroupy BIO 500
Značka: PROBIO
32 Kč
Ověřit dostupnost
PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při...

PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g

Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha. Příprava: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít

Složení: Kroupy ječné*

*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti do 75%
Ječné kroupy vznikají po obroušení ječného zrna.

Exkluzivní výrobek PROBIO Ječné kroupy BIO 500 g od výrobce se skvělou pověstí PROBIO jde získat momentálně v naši nabídce opravdu výhodně. Aktuálně za 32 Kč.