GRIZLY Sweets Směs na linecké cukroví bezlepkové 400 g

GRIZLY Sweets Směs na linecké cukroví bezlepkové 400 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na... více informací »
GRIZLY Sweets Směs na
Značka: Grizly
99 Kč
Zboží momentálně není skladem nebo je vyprodáno.
Skladovou dostupnost můžete jednoduše ověřit v e-shopu.
ZKONTROLOVAT V E-SHOPU

GRIZLY Sweets Směs na linecké cukroví bezlepkové 400 g

Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Bezlepková směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), cukr moučka, citrónová kůra, vanilkový prášek, zahušťovadlo (xanthanová guma).
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.

Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodné linecké cukroví je vánoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na linecké je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla a žloutků a následné pečení. Linecké cukroví chutná jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí.

Bez lepku
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice

Recept: Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny:

200 g másla
2 žloutky

Směs vsypte do mísy a přidejte změklé máslo a 2 žloutky. Důkladně promíchejte a spojte v kompaktní hmotu. Nechte odležet v lednici ideálně přes noc. Poté přes fólii vyválejte na válu podsypaném bezlepkovou moukou a vykrajujte tvary. Pečte na 160 °C horkovzduch cca 15 minut. Cukroví by mělo mít nazlátlou barvu. Nechte zcela vychladnout, teprve poté sbírejte z plechu.

Množství těsta odpovídá klasické jedné dávce běžného cukroví, což je v cca 2 – 2,5  plechu. Záleží na velikosti vykrajovátek, tloušťce těsta a velikosti plechu.

GRIZLY Tip: Jakmile cukroví vykrájíte, vložte plech znovu do lednice cca na 20 minut. Cukroví bude lépe držet svůj tvar. Bezlepkové cukroví je vždycky lepší upéct trochu víc než míň, je pak méně křehké. Upečené cukroví vložte přes noc do lednice a teprve poté plňte a zdobte.

Vegan Tip: I vegani si s našimi směsmi mohou udělat hezké Vánoce! Stačí místo žloutku přidat ve stejném poměru sójový vanilkový dezert a místo másla rostlinný tuk.

Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.

 
Linecké cukroví je pro většinu domácností základem vánočního pečení. Dokonale promyšlená receptura směsi od renomované cukrářky zaručí, že snadno dosáhnete perfektního výsledku i přes specifika bezlepkového pečení.