GRIZLY Sweets Směs na kakaové sušenky bez lepku 500 g

GRIZLY Sweets Směs na kakaové sušenky bez lepku 500 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na... více informací »
GRIZLY Sweets Směs na kakaové sušenky bez
Značka: Grizly
149 Kč
Zboží momentálně není skladem nebo je vyprodáno.
Skladovou dostupnost můžete jednoduše ověřit v e-shopu.
ZKONTROLOVAT V E-SHOPU

GRIZLY Sweets Směs na kakaové sušenky bez lepku 500 g

Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: 
Směs na sušenky: Bezlepková Směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), cukr moučka, mandlová mouka, kakaový prášek, skořice, vanilkový prášek, zahušťovadlo (xanthanová guma).
Belgická hořká čokoláda: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě nejméně 54,5 %.
Zdobení: Cukr, kukuřičný škrob, rafinovaný palmový tuk, voda, bramborový škrob, rýžová mouka, vanilín, barviva E163, E100, E120.
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru.

Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodné kakaové sušenky je velikonoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na velikonoční sušenky je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou mandlová, rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla a následné pečení. Sušenky chutnají jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí.

Bez lepku
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Směs na těsto je bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte
Součástí balení je také belgická čokoláda pro přípravu čokoládové náplně a bezlepkové zdobení
Vyrobeno čerstvě v České republice

Recept na těsto: Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny:

140 g másla

Směs vsypte do mísy a přidejte změklé máslo. Důkladně promíchejte a spojte v kompaktní hmotu. Může to trvat trochu déle, těsto se Vám bude zdát moc sypké, ale to je v pořádku. Pokračujte do úplného spojení. Nechte odležet v lednici ideálně přes noc. Poté vyválejte přes fólii na válu podsypaném bezlepkovou moukou a vykrajujte tvary. Pečte na 140 °C horkovzduch cca 15-20 minut. Nechte zcela vychladnout, teprve poté sbírejte z plechu.

Recept na čokoládovou náplň: Na přípravu čokoládové náplně potřebujete tyto tekuté suroviny:

75 g smetany ke šlehání

Zatímco sušenky chladnou, si můžete připravit čokoládovou náplň. Z přibaleného balíčku si odvažte 100 g čokolády (zbývajících 30 g můžete použít na zdobení). Ohřejte smetanu téměř až k bodu varu, odstavte a vsypte čokoládu. Nechte chvíli odstát a jakmile se čokoláda rozpustí, dokonale vymýchejte v hladkou hmotu. Nechte několik hodin vychladnout při pokojové teplotě tak, aby se hmotou daly sušenky pohodlně plnit.

 

Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.

S barevnými kakaovými sušenkami budou Velikonoce opravdu veselé. Se směsí podle receptury renomované cukrářky se bezlepkové pečení vždy vydaří a chutná domácky díky kvalitním surovinám. Součástí balení je také belgická hořká čokoláda na slepování a bezlepkové zdobení pro krásnou úpravu.